Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

HAVVN jus

€ 22,50 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Het meest krachtige vloeibare voedingssupplement van BIOLOGISCHE oorsprong.
Havvn Jús / A23OXI is ontwikkeld volgens de wetenschappelijke inzichten op het gebied van epi genetica.

De basis van een gezond voedingspatroon wordt gevormd door een compleet spectrum van voedingsstoffen uit natuurlijke bron. Daarom is Havvn Jús zo samengesteld dat uw lichaam een breed scala aan voedingsstoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Havvn Jús bestaat uit 3 krachtige melanges:

Vruchtenmelange – een mengsel van kleurrijke vruchten die bekend staan om hun super polyfenolen en krachtige antioxidanten bevatten. Antioxidanten zijn essentieel om de vrije radicalen in het lichaam  te bestrijden.

Resveratrol melange – resveratrol is een stof die onder andere voorkomt in druivenpitten en druivenschillen. Klinische onderzoeken tonen aan, dat resveratrol een zeer positieve impact heeft op de gezondheid en het welzijn. Resveratrol is een wonderstof die het SIRT1-gen activeert en ervoor zorgt dat u langer jong blijft.

Kruiden-en paddenstoelmelange – de ingrediënten in dit mengsel staan bekend om hun sterke werking.
Deze unieke mix is zorgvuldig en op basis van wetenschappelijk onderzoek samengesteld. De verschillende ingrediënten zijn zo gedoseerd dat er onderling een optimale synergie is, wat ervoor zorgt dat de voordelen van elk ingrediënt elkaar ook nog eens versterken.

De volgende voedingsmiddelen zijn gerangschikt op ORAC-sterke-waarde. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity. Kortom, ORAC-eenheden meten de antioxidant capaciteit van levensmiddelen. Hoe hoger, hoe beter. Voedsel met een hoge antioxidant waarde kan enorm helpen.

De testrapporten van Havvn Jús / A23OXI ten opzichte van de producten in deze branche zijn overtuigend: Havvn Jús / A23OXI is duidelijk de leider in antioxidanten!

Havvn Jús gemiddelde peroxyl ORAC score: 11.048 per portie.
(Onafhankelijke studies uitgevoerd bij Brunswick Laboratories. Rapportnr.B-9346a Lab ID 09197).

 

De voordelen van HAVVN jús:

 • Bevordert het natuurlijk afweersysteem.
 • Beschermend tegen vrije radicalen.
 • Vertraagt de gevolgen van het ouder worden.
 • Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.
 • Gunstige invloed op hart en bloedvaten.
 • Voor een verantwoord cholesterolgehalte.
 • Bevordert de nachtrust.
 • Helpt bij vermoeidheid.
 • Verhoogt de vitaliteit.
 • Bevordert de darmwerking.
 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
 • Geeft meer glans aan het haar.
 • Versterkt de nagels.

Deze claims zijn goedgekeurd vanuit de lijst van KOAG/ KAG

Havvn Jús / A23oxi versterkt de levenskracht.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik Havvn Jús het liefst op de nuchtere maag, meteen ‘s ochtends bij het opstaan. Eén portie is 30 ml.
Merk je dat je misselijk wordt? Ga het dan langzaam opbouwen tot 30 ml. Begin bijv. een aantal dagen met 10 ml. Lukt het ’s ochtends dan nog steeds niet, dan kun je Jús ook op een later tijdstip van de dag innemen, bijv. voor het naar bed gaan. Of één uur voor of na de maaltijd.
Ben je een onrustige slaper, neem het dan zeker voor het naar bed gaan in. Je zult beter doorslapen en ’s ochtends uitgeruster wakker worden.
Spoel het eerst even door de mond, voordat je het doorslikt.
Jús mag gemengd worden met water, waardoor de smaak minder sterk wordt. Ook bijv. met druivensap of appelsap.


Niet mengen met citrusvruchten! Ook niet door drankjes waar suikers aan zijn toegevoegd. Hierdoor wordt nl. de kracht van Jús minder.
Fles goed schudden voor gebruik en bewaren in de koelkast als hij eenmaal geopend is. Een geopende fles is ruim een maand houdbaar in de koelkast.
De eerste maand gaat het lichaam ontslakken.
Laat uw lichaam tenminste 3 maanden aan Havvn Jús / A23oxi wennen.

Certificering A23oxi

Havvn Jús is gecertificeerd volgens bovenstaande eisen en keurmerken.

Jús / A23oxi is een Havvn product en wordt door Havvn-Europe als importeur in Europa exclusief ingekocht. Gedistribueerd wordt Havvn Jús / A23oxi door diverse wederverkopers. Havvn Jus dient niet als vervanging voor enig medicijn.

INHOUD: 532 ml (18 porties)

Wat maakt HAVVN Jús zo krachtig?

Ingrediënten:

Gezuiverd water, Goji-sap, Bosbessensapconcentraat, Acai Pulppuree, Gojibessenextract, Cranberrysapconcentraat, Granaatappelsapconcentraat, Acerolasapconcentraat, Mangosteen Gehele Vruchtenpuree, Duindoornbessenpuree, Aroniasap, Wilde Bosbes-extract, Wilde Bosbes Extract, Cranberry Extract, Nonisap Extract, Appel Extract, Aronia Extract, Mangosteen Extract, Granaatappel Extract, Scherpe Kers Extract, Pruim Extract, Frambozenzaad Extract, Aardbei Extract, Appelsap, Witte Druivensap, Natuurlijke Smaak, Natuurlijke Kleurstof, Citroenzuur , Natriumbenzoaat.

 
Açai bes
De açai bes bevat hoge concentraties van anthocyanen (de verbindingen in rode wijn die gezond zijn) maar zonder de gezondheidsrisico’s van alcohol.
Het is ook een bron van eiwitten, vezels en bevat een hoge concentratie van zowel omega-6 als omega-9 vetzuren, die een beschermend effect op het cardiovasculaire systeem hebben.
   
 
Acerola
Acerola, een wilde plant die in het tropische en subtropische klimaat groeit, is een uitstekende bron van krachtige antioxidanten.
Zij is rijk aan eiwitten en minerale zouten, zoals ijzer, fosfor en calcium en werkt aantoonbaar tegen schimmels.
De acerola helpt bij het voorkomen van abnormale groei en beschermt bij cellulaire veroudering.
   
Aloë Vera sap
Studies tonen aan dat aloë vera sap een uitstekende bron van tenminste 75 voedingsstoffen is en meer dan 200 actieve verbindingen heeft, inclusief 20 mineralen, 20 van de 22 noodzakelijke aminozuren en 12 vitamines.
Drinken van aloë vera sap helpt bij het regelen van het spijsverteringskanaal en vermindert interne ontstekingen.
   
 
Appel concentraat
Wetenschappers hebben geconstateerd dat de verschillende flavonoïden en polyfenolen in de appel een werking hebben, die veel zwaarder weegt dan alleen het binnenkrijgen van vitamine C.
Van sommige van de verbindingen is bekend dat ze positief werken tegen allergieën, tegen kanker, tegen ontstekingen en tegen virussen.
   
 

Aronia bes
Zo klein als een erwt, een paars zwarte bes met een sterke, droge en zure smaak, die groeit aan loof-inheemse struiken in het oosten van Noord-Amerika.
De belangstelling voor de gezondheidsvoordelen van aroniasap is gebaseerd op de zeer hoge concentraties van anthocyanen en flavonoïden, 5 tot 10 keer hoger dan in cranberrysap.
De aroniabes heeft gunstige voedingsstoffen zoals antioxidanten, polyfenolen, mineralen en vitamines.
Het bevat ook verbindingen die kunnen helpen met het bestrijden van kanker en hartaandoeningen.
   
 
Cranberry extract
De cranberry is al lange tijd bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.
Ook is aangetoond dat ze een anti-bacteriële werking in de blaas hebben en het wordt gebruikt om de gezondheid van de huid, nieren en urinewegen te verbeteren.
   
 

Ginseng
De Chinezen vereren Ginseng al eeuwen om haar vermogen een goede gezondheid te helpen verkrijgen.
Ginseng is een adaptogen, wat inhoudt dat het helpt om het lichaam in balans te brengen.
Bijvoorbeeld, als de bloeddruk te hoog is, helpt het de bloeddruk te verlagen, maar als het te laag is, helpt het de bloeddruk juist te verhogen.
   
 

Druivenpit extract
Deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol.
Deze delen van de druif bevatten ook krachtige en unieke antioxidanten, helpen het slechte cholesterol te verlagen (en helpen gelijktijdig het goede cholesterol te verhogen) en tonen natuurlijke antihistamine (tegengaan van allergische reacties door histamine) effecten.
   
 
Groene thee
Remt bacteriën en virussen. Het is bewezen dat groene thee het immuunsysteem ondersteunt. Van groene thee is bekend dat het de kans op kanker kan helpen verlagen.
Bovendien neutraliseert groene thee de effecten van straling, houdt ze de pH van het bloed evenwichtig en is ze rijk aan antioxidanten. De Chinezen, bij wie weinig kanker voorkomt, drinken veel groene thee.
De polyfenolen catechinen in groene thee zijn sterker dan vitamine E in de strijd tegen vrije radicalen.
   
 

Druivenschil extract
Deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol.
Deze delen van de druif bevatten ook krachtige en unieke antioxidanten, helpen het slechte cholesterol te verlagen (en helpen gelijktijdig het goede cholesterol te verhogen) en tonen natuurlijke antihistamine (tegengaan van allergische reacties door histamine) effecten.
   

Lycium bes (wolfberry)
Gewaardeerd door de Chinezen voor haar kwaliteit om de gezondheid te verbeteren.
De wolfberry zit boordevol vezels, omega-6, omega-3, eiwitten, calcium, kalium, ijzer, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C, bèta-caroteen, zeaxanthine en polysachariden.
Er is bewijs dat de wolfberry helpt bij strijd tegen hartziekten en ontstekingen, bepaalde soorten kanker, diabetes, voortijdige veroudering, geheugenverlies, verlies aan gezichtsvermogen, degeneratie en longaandoeningen.
   
 

Mangosteen
Volgens vakbladen zoals de Free Radical Research, Journal of Pharmacology en de Indian Journal of Experimental Biology, kunnen xanthones (van nature voorkomende fytonutriënten in de mangosteen) een opmerkelijke invloed hebben op de cardiovasculaire gezondheid.
Ook zijn het natuurlijke antibiotica, antivirus en ontstekingsremmers.
   
 

Noni vrucht
Uit recente studie bleek dat de noni vrucht 40 maal krachtiger is dan sulforafaan, een antikanker en antimicrobiële verbinding die ook in spruitjes, broccoli, kool, bloemkool, Bok Choy, boerenkool, mosterd, raap, radijs en waterkers zit.
Remt het “slechte” cholesterol, werkt ontstekingsremmend en vertoont antidepressieve effecten.
   
 

Granaatappel
Onderzoek heeft aangetoond dat de granaatappel aanzienlijk hogere concentraties antioxidanten bevat dan rode wijn of groene thee.
Uit een recent onderzoek dat gepresenteerd werd op de Amerikaanse Vereniging voor Urologie, bleek dat het drinken van granaatappelsap bij mannen met prostaatkanker het aanzienlijk langer duurde voordat de cellen zich gingen verdubbelen.
Uit studies blijkt ook dat granaatappelsapdrinkers minder zuurstoftekort naar het hart hadden tijdens oefeningen dan niet-drinkers.
   
 

Pruimen extract
Pruimen zijn een goed bron van vezels en zijn lange tijd beschouwd als een voedzame vrucht met meerdere voordelen voor de gezondheid.
Ze bevatten ijzer, kalium en vitamine C en hebben extreem veel antioxidanten bekend als fenolen, neochlorogenic zuur en chlorogenic zuur.
Het hoge gehalte aan antioxidanten overstijgt dat van rozijnen en zelfs dat van de bosbessen.
   
 

Frambozen
Frambozen bevatten grote hoeveelheden vitamine C, vitamine K, calcium, fosfor en kalium en zijn één van de beste bronnen van ellagic zuur, een natuurlijke verbinding die aantoonbaar de groei van tumoren veroorzaakt door kankerverwekkende stoffen, remt.
Daarnaast werkt het ellagic zuur antiviraal en antibacterieel en helpt het bij een natuurlijke behandeling van artritis.
   
 

Reishi paddestoel
Een antibacteriële, antivirale schimmel.
Het steunt de lever en helpt het immuunsysteem bij het bestrijden van ziektes en allergieën.
De Westerse geneeskunde is pas net begonnen met het inhalen van wat de Oosterse geneeskunde al eeuwen weet, namelijk de genezende kracht van de paddestoelen die overigens ook wetenschappelijk is aangetoond.
   

Duindoornbessen
Duindoornbessen worden gebruikt voor de behandeling van leveraandoeningen, gastro-intestinale stoornissen (met inbegrip van peptische ulcera en gastritis), exceem, wondroos, zweren, ulceratieve aandoeningen van het slijmvlies in de weefsels, wonden, ontstekingen, brandwonden, bevriezingswonden, psoriasis, lupus erythematosus en chronische huidziekten.
In de oogheelkunde worden duindoornbessen gebruikt voor keratitis, trachoom, ooglid verwondingen en conjunctivitis.
   
 

Aardbei
Dit heerlijke fruit heeft krachtige antioxiderende eigenschappen.
Een recente studie die werd uitgevoerd door Tufts University en de USDA bleek dat de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen, waaronder aardbeien, kunnen helpen bij het verbeteren van het kortetermijngeheugen.
Aardbeien bevatten ook anthocyanen die het lichaam helpen pijn te verlichten en ontstekingen te remmen, net als Vioxx ® en Celebrex ®, maar zonder de gevaarlijke bijwerkingen.
   
 

Kersen extract
Volgens lopend onderzoek bezitten kersen een rijke bron van antioxidanten, die kunnen helpen bij bestrijding van kanker en hartziekten.
Daarnaast zijn er gunstige verbindingen in Montmorency kersen die de pijn van artritis en jicht verlichten.
Terwijl het onderzoek verder gaat, ondekken veel consumenten dat kersensap en andere kersproducten pijn afwendt.
   
 

Witte thee
Witte thee is gemaakt van zeer jonge blaadjes thee, die onmiddellijk na de oogst gestoomd zijn om de polyfenolen oxidatie tegen te gaan.
Ze bevatten meestal hogere concentraties catechinen dan andere theesoorten.
Volgens Norman Hollenberg, hoogleraar geneeskunde aan de Harvard Medical School, kan epicatechine het risico van vier van de belangrijkste gezondheidsproblemen verlagen, namelijk: beroerte, hartfalen, kanker en diabetes.
   
 

Wilde bosbes extract
De wilde bosbes is een goede bron van Quercetine gebleken, een flavonoïde antioxidant.
Wilde bosbes extract wordt gebruikt ter bevordering van algemene capillaire (huid) gezondheid, remt leeftijsgebonden degeneratie en helpt bij het verbeteren van het nachtzicht.
   
 

Wilde blauwe bes
Uit een studie die de effecten van wilde blauwe bessen op prostaat- en leverkanker onderzocht, bleek dat diverse verbindingen helpen bij het voorkomen van kanker in alle drie de fasen: inleiding, promotie en proliferatie.
Ze hebben het vermogen om urinewegeninfecties te voorkomen.

 

Ook interessant

€ 42,50
€ 109,95 € 117,50

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Twitter